Queisser Branduri

QueisserDoppelherz Protefix
Schimbarea atitudinii fata de sanatate
gesundheit_wv_v1Schimbarea atitudinii fata de sanatate

O companie moderna asa cum este Queisser Pharma, trebuie să se schimbe cu vremurile. Se modeleaza o data cu o piata in continua miscare adaptandu-si activitatile la piata pe care activeaza. Jan K. Kuskowski, Managing Director al Queisser Pharma, comentand pe această situatie, spune, "Noi observam felul în care se misca piaţa şi să ne miscam la fel de repede." Piata din jurul Queisser Pharma este dinamică si este supusa unor modificari uriase in special in acest moment.

Dezvoltarea demografica a structurii populatiei in toate tarile din intreaga lume va duce la mari schimbari sociale si economice. Niciodata pana acum, atat de multi oameni au imbatranit asa de mult, si persoanele varstnice au ramas in acelasi timp, cu un comportament atat de tineresc, sanatos si activ implicate in societate. Proportia persoanelor în varsta de peste 60 ani la fiecare 100 de persoane cu varste cuprinse intre 20 - 60 se va dubla aproape, pană în anul 2030. Până în 2050, 78 dintr-o 100 de oameni vor fi de peste 60 de ani.*

Speranta de viata este in crestere, din generatie in generatie. Astazi persoanele in varsta de saizeci ani pot privi inainte la inca 20 de ani de viata. Asa cum inaintam in varsta, atitudinea noastra fata de noi insine si sanatatea noastra incepe sa se schimbe. Prevenirea şi responsabilitatea personala sunt cei doi termeni-cheie aici. Este de dorit sa dam corpului nostru tot ce are nevoie de timpuriu, dacă dorim noi sa imbatranim sanatosi si activi. In zilele noastre oamenii stiu ca nu pot lasa sanatatea lor in intregime la medici. Ei trebuie sa actioneze în numele lor propriu. "Produse Queisser sunt indicatoare spre un nou stil de viata care sa includa grija mai mare pentru sanatate si de asemenea responsabilitatea personala a crescut mai mult," confirma Gert Bendixen, Managing Director al Queisser Pharma.

* Sursa: Conspiratia Methuselah, Frank Schirrmacher, Blessing-Verlag şi Oficiul Federal pentru Statistică.

Index articol
Schimbarea atitudinii fata de sanatate
Consumatorii bine informati
 
Marime font A- A A+

Cercetare

Departamentul de cercetari Protefix va asigura zambetul. O reteta noua pentru mai multa libertate

...mai multe informatii