Menu
Caută
Responsabilitate pentru Sănătate

WorldClass

Susținem stilul de viață sănătos, prin gama Doppelherz, alaturi de tine cu formule special concepute pentru zilele când faci fitness, înot, cycling, zumba, Pilates, exerciții in sală sau outdoor.

Ramanem permanent in miscare, conectati la senzaționala energie colectivă a Miscarii WorldClassBeHealthy.

Asociația Sport la Orice Vârstă

La Queisser încurajăm practicarea sportului la orice vârstă prin sustinerea evenimentelor Asociatiei Sport la Orice Vârstăretezat.skyrace.rocorcova.trailrace.rosinaia.urbantrail.ro

Suntem alături de sportivii amatori și profesioniști români, prin recunoasterea natională si internatională a zonelor turistice ale Romaniei in care au loc evenimentele asociației.

RFH Sports & Management

Gala Campioanelor 2017 va ramane in memoria iubitorilor de handbal ca fiind primul meci de retragere organizat in cinstea unei handbaliste din Romania – Ramona Farcău. Doppelherz a fost partener al evenimentul organizat in Sala Traian din Ramnicu Vâlcea, care a readus in fata a peste 2500 de fani, echipa de aur a Oltchimului, finalista Champions League, din 2010 si a marcat ultimul meci din activitatea sportiva a handbalistei Ramona Farcău, golgetera Jocurilor Olimpice de la Beijing, din 2008.