Menu
Caută

Produse de cea mai bună calitate, la standarde farmaceutice

Produse de cea mai bună calitate, la standarde farmaceutice

Calitatea superioară garantează consumatorilor noștri că produsele Queisser au o contribuție pozitivă constantă la sănătate. De la selecția materiilor prime, prin etapele individuale de producție, până la finalizarea produsului final, toate procesele fac obiectul celor mai stricte controale de igienă și de calitate.

Queisser Pharma este certificat de mai multe ori

Queisser Pharma este certificată conform ghidurilor GMP (Bune Practici de Fabricație) și îndeplinește astfel standardele de calitate ale Organizației Mondiale a Sănătății pentru procesele de producție farmaceutică. Acest lucru asigură faptul că toate produsele sunt potrivite pentru scopul de sănătate propus.

Calitatea testată a materiilor prime utilizate stă la baza întregului proces de producție. Acesta este motivul pentru care Queisser Pharma aplică atent criterii stricte furnizorilor tuturor materiilor prime. Furnizorii Queisser Pharma sunt certificați în mod corespunzător și sunt verificați în mod regulat.

Ingrediente active naturale

Multe dintre ingredientele produselor Queisser Pharma sunt ingrediente active naturale. Calitatea lor și tratamentul atent în timpul procesului de fabricație sunt cruciale pentru efectul lor pozitiv în organismul uman.

Examinare și testare în laboratorul propriu

Fiecare lot livrat la Queisser Pharma este analizat din punct de vedere al toxicității și puritatății, în propriul laborator Queisser din Flensburg. Numai după verificarea conținutului de substanță activă, materia primă intră în producția Queisser.

Standardele de înaltă calitate se aplică și ingredientelor din producția tonicelor. În fiecare an, mai mult de 4 milioane de sticle de Doppelherz® Tonic sunt îmbuteliate și mai mult de 500 de milioane de capsule și comprimate sunt ambalate și livrate din fabrica din Flensburg.

Ingredientul activ singur nu este încă un medicament sau un supliment alimentar. Înainte ca un ingredient activ sau un amestec de ingrediente să poată fi introduse pe piață, substanțele trebuie transformate într-o formă farmaceutică.

La Queisser Pharma garantăm o calitate constantă și verificabilă pentru toate produsele, utilizând parametrii specifici de fabricație și elaborând o documentație cuprinzătoare a proceselor de fabricație validate. La fel ca orice producător din domebiul farmaceutic, Queisser Pharma este inspectat în mod periodic de autorități, pentru a se asigura că fabricarea respectă liniile directoare germane și europene.