Menu
Caută

100 de ani de Istorie Queisser

100 de ani de Istorie Queisser

Compania mamă Queisser Pharma Germania are o tradiție de peste 100 de ani, fiind încă de la început sinonimă cu produse de calitate și metode inovatoare de producție.

În România, Queisser Pharma este prezentă din 2005, compania fiind concurentă cu etapa modernă de dezvoltare a țării.

În cei aproape 20 de ani de prezență neîntreruptă am introdus produse inovatoare pentru menținerea stării de bine: Doppelherz aktiv Omega 3 Extra 1000mgDoppelherz aktiv Cârcel STOP și ineditul mix de vitamine și minerale necesare pentru sănătate, Doppelherz aktiv Calciu-Magneziu-Zinc-Seleniu, precum și altele - le găsiți pe toate pe www.doppelherz.ro.

Înființarea companiei Queisser Pharma se datorează dorinței de acțiune și spiritului de pionierat orientat spre obiective a două persoane: farmacistul Alfred Queisser si chimistul Josef Peter Hennes. Dorința lor de a ajuta și de a vindeca poate fi simțită astăzi și este forța motrice a activităților noastre de zi cu zi.

În 1897, farmacistul Alfred Queisser a înființat compania Queisser în Hamburg. În acea perioadă, compania a produs pastă de dinți, săpun lichid și creme.

În 1919, chimistul Josef Peter Hennes începuse să producă un tonic obținut din plante și alte esențe naturale din Essen, numit Doppelherz® Energy Tonic.

În 1976, compania a devenit Queisser Pharma când a fuzionat cu cea a lui Josef Peter Hennes, dezvoltatorul produselor Doppelherz®.

De la sfârșitul anilor '70, Queisser Pharma este parte a Herm. G. Dethleffsen AG & Co KG, o companie de familie renumită în Flensburg din 1738, acolo unde se află și în prezent sediul central.

Alături de alte produse Queisser Pharma, aproximativ 1 milion de litri de Doppelherz® Energy Tonic sunt produși, îmbuteliați, ambalați și expediați de aici în fiecare an.