Menu
Caută

100 de ani de Istorie Queisser

100 de ani de Istorie Queisser

Înființarea companiei Queisser Pharma se datorează dorinței de acțiune și spiritului de pionierat orientat spre obiective a două persoane: farmacistul Alfred Queisser si chimistul Josef Peter Hennes. Dorința lor de a ajuta și de a vindeca poate fi simțită astăzi și este forța motrice a activităților noastre de zi cu zi.

În 1897, farmacistul Alfred Queisser a înființat compania Queisser în Hamburg. În acea perioadă, compania a produs pastă de dinți, săpun lichid și creme.

În 1919, chimistul Josef Peter Hennes începuse să producă un tonic obținut din plante și alte esențe naturale din Essen, numit Doppelherz® Energy Tonic.

În 1976, compania a devenit Queisser Pharma când a fuzionat cu cea a lui Josef Peter Hennes, dezvoltatorul produselor Doppelherz®.

De la sfârșitul anilor '70, Queisser Pharma este parte a Herm. G. Dethleffsen AG & Co KG, o companie de familie renumită în Flensburg din 1738, acolo unde se află și în prezent sediul central.

Alături de alte produse Queisser Pharma, aproximativ 1 milion de litri de Doppelherz® Energy Tonic sunt produși, îmbuteliați, ambalați și expediați de aici în fiecare an.